Turks

Posted on augustus 28, 2015

Turks

Euro D
EuroD is het kanaal voor de Europese Turken. EuroD biedt diverse soorten programma’s zoals entertainment, gezondheid, nieuws, ochtendshows, vrouwenprogramma’s en (zelf geproduceerde) series.

Eurostar
Eurostar is de oudste commerciële televisiezender in Turkije. De programma’s op Star variëren van vrouwenprogramma’s tot (zelf geproduceerde) series, live sport evenementen en nieuws.

ShowTurk
ShowTurk is een general entertainment kanaal en biedt wereldbekende series en succesvolle Turkse series.

TV 8 International
TV 8 is in 1993 begonnen als een nieuwszender tot het in 2005 is veranderd naar een entertainment kanaal.

Samanyolu Avrupa
Samanyolu is de enige commerciële omroep in Turkije die al haar programma’s zelf produceert.
Samanyolu is een familiezender met een zeer groot en gevarieerd programma-aanbod – inclusief traditionele programma’s. Samanyolu behoort tot de allerbest-bekeken zenders van Turkije.

TGRT EU
TGRT is een, meer klassieke, nieuws en general entertainment kanaal.

NTV Avrupa
NTV is een nieuwszender die naast het laatste nieuws ook het weer, sport, economie, kunst en cultuur en documentaires uitzendt. De afgelopen twee jaar is de programmering aangepast en het kanaal bevat nu meer lifestyle programmering.

HaberTurk
HaberTurk werd in de jaren negentig als website gelanceerd. Vanwege het enorme succes is de online nieuwsservice nu beschikbaar als 24/7 nieuwszender. HaberTurk biedt naast nieuws, ook documentaires, achtergrondprogramma’s en edutainment.

Kral TV
Kral TV is jarenlang het enige muziekkanaal van Turkije geweest. Het is hét ultieme communicatiemiddel voor muzikanten. Alle Turkse artiesten willen hun muziek op Kral TV.

Planet Mutfak
Planet Mutfak is het eerste en enige Turkse kookkanaal van Turkije. Op Planet Mutfak zijn bekende Turkse fijnproevers te zien. Inspiratie voor moderne en hippe gerechten, maar ook voor traditionele Turkse gerechten.

Planet Turk
Planet Turk is een populair Turks filmkanaal met de beste Turkse filmklassiekers die iedereen kent.

Dream Turk
Turkse popmuziek, altijd de allernieuwste hits voor een jonge doelgroep.