FashionTV

Posted on september 12, 2015

FashionTV

Fashion TV bestaat sinds 1997 en is sindsdien de enige televisiezender met 24 uur per dag, 7 dagen per week modeprogramma’s. In ruim 10 jaar tijd is Fashion TV uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van mode en trends. Fashion TV neemt de kijker mee in de wereld van mode, glitter en glamour. De programmering bestaat uit reportages van Fashion Weeks, documentaires, catwalk shows, modenieuws, biografieën van modellen en ontwerpers, gossip en nog veel meer. Fashion TV is populair bij zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden. Men zou denken dat een zender als Fashion TV alleen geschikt is voor mode-liefhebbers. Het tegendeel is waar: Fashion TV is een televisiezender die alle kijkers meeneemt naar een andere wereld, een wereld van glitter, glamour en beroemdheden.