Travel Channel

Posted on augustus 29, 2015

Travel Channel

Travel Channel toont de mooiste reisbestemmingen en laat de kijker kennismaken met andere culturen. Travel Channel neemt de kijker mee op avontuurlijke reizen, van zeilexpedities tot trektochten door de jungle en de woestijn. De presentatoren laten echter ook de meest exclusieve oorden ter wereld zien. Travel Channel toont wetenswaardigheden van een land, de cultuur, de eetgewoonten, de hotspots en de beste bestemmingen voor sport en andere hobby’s. De programma’s van Travel Channel worden Nederlands ondertiteld en zijn dus toegankelijk voor een brede doelgroep en bieden feitelijke informatie, handige reis- en vakantietips en amusement. Bovendien zijn de programma’s van Travel Channel leerzaam. Abonnees waarderen Travel Channel altijd hoog. Travel Channel is een unieke zender met een duidelijk thema en spreekt avonturiers van alle leeftijden aan. Beschikbaar in de Engelse taal met Nederlandse ondertiteling. Travel Channel is te zien in 130 landen verspreid over Europa, Afrika, Midden-Oosten en Azië en wordt uitgezonden in 21 talen. Travel Channel is de enige zender die exclusief is toegewijd aan alles rondom het reizen.